Workshop vachtvilten.

 

Zin in een dagje met je handen in de ruwe wol? Wil je leren hoe je van een ruwe vacht een viltvacht maakt? Ik geef workshops. Een leerzaam dagje waarbij je je handen uit de mouwen moet steken, in een ongedwongen setting. 

 

Een workshop vachtvilten duurt van 10.00 uur en om 16.00 uur zijn we altijd wel klaar. De kosten zijn 100 euro p.p. inclusief het materiaal.

 

Trek kleren aan die vies mogen worden. Ook is het handig om laarzen en/of slippers mee te nemen, een handdoek en een lunchpakketje. Zelf word ik altijd vrij nat, dus misschien is een droge broek ook handig.

Uiteraard zorg ik voor koffie en thee met wat lekkers erbij en verse soep.

 

De vachten waar we mee werken zijn van het Schoonebeeker Heideschaap, Coburger Fuchs, Heidschnucke, Drents Heideschaap, Racka en Ouessant. Er zijn vachten die al bijna perfect zijn, maar ook vachten die uit elkaar liggen, zodat je het hele proces kunt leren. Je kunt ter plekke kiezen. Uiteraard mag je ook zelf een vacht meenemen, dan kijken we wat we daarvan kunnen maken.

 

Natuurlijk kun je mijn schaapjes even zien, als je dat leuk vindt. 

 

Meer informatie of een datum plannen? Neem contact met me op, leuk! 

Aangezien ik een persoonlijke begeleiding wil geven werk ik niet met vaststaande data waarop je je in kunt schrijven. We plannen de datum in overleg. Op deze manier kun je met je eigen gezelschap komen vilten. Twee of drie mensen is ideaal. (Minimum aantal deelnemers is twee.) Stel één of meerdere data voor, dan kijk ik of, of op welke, ik kan.