Reviews

Gepubliceerd op 19 december 2020 om 15:41

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda Wever
3 jaar geleden

Lieve Suzie, wat maak jij werkelijk prachtige vachten. Inmiddels heb ik er 3 in mijn bezit en voor mijn moeder er net 2 besteld. Het zijn mooie natuurproducten en diervriendelijk. Ik vind de vachten met de lange haren het mooist en ik wil in het nieuwe jaar zo'n grote bij jou bestellen voor over mijn eetbank. Weet nu al dat prachtig gaat staan. Dank je wel voor je mooie handwerk en 100% diervriendelijk!!!

Viola
3 jaar geleden

I am so so happy with the 100% animal friendly sheep pelt. It shows it is of great quality and made with pure love ❤ Thank you so much Suzie for this high end quality sheep pelt, I just love it!

Meriam
3 jaar geleden

Ben ik blij dat ik deze site gevonden heb
en wat prachtige handmade vachten heb je
Ik ben iig superblij met m'n 100% diervriendelijk Heidense Schapenvacht 😍
Ik kom zeker weer terug
Groetjes Meriam

Julie
3 jaar geleden

Wij zijn dolblij met ons prachtige vachtje, het is niet meer uit ons interieur weg te denken! Zo’n fijn gevoel dat er geen schaap dood hoeft of hoeft te lijden voor zo’n mooi vachtje. De kwaliteit is fantastisch, je voelt de liefde die in het product is gestoken. De bestelling kwam heel vlot en prachtig verpakt. Een feestje om te krijgen! Dus zeker een aanrader, een prachtig duurzaam cadeau voor jezelf of voor iemand die je lief is.

Xenia Meijer
3 jaar geleden

Suzie heeft een schitterend kleed gemaakt van de wol van twee van mijn eigen schapen! Wat een vakmanschap en prachtig resultaat!
Ik ben er ontzettend gelukkig mee...

Chantal Müller
3 jaar geleden

Beste Suzie, zo blij met mijn vacht. Een natuurlijk product. Door de fijne communicatie, duidelijke antwoorden op mijn vragen, foto’s die ik kreeg voldoet het aan al mijn verwachtingen. Ook supersnel geleverd en mooi verpakt! Dankjewel!

Pauline
3 jaar geleden

Enorm lekker vachtje! We gaan hem gebruiken in de hondenmand, maar de kinderen hebben het al even getest en liggen nu dagelijks daar even in te chillen.
Mooie kwaliteit! Dank

Tineke
3 jaar geleden

Heerlijk warme voeten op onze mooie Drent!
Daarbij ook een warm en goed gevoel bij de liefde en het respect voor de schapen waarmee Suzanne haar vachten maakt.
Heel blij mee!

Chantal
3 jaar geleden

Het kleed ligt naast ons bed! Een feestje om 's ochtends uit bed te stappen. Het kleed is gewoon altijd warm. Het maakt onze slaapkamer echt af en geeft onze slaapkamer een luxe uitstraling. Naast dat alles is onze kat er bijna elke dag op te vinden.

Eva
3 jaar geleden

Heel blij met mijn Schoonebeeker schapenvacht, die mooi verpakt binnenkwam. Een 100% natuurlijke, unieke en diervriendelijke vacht. Knap gemaakt! Wat leuk is: je leert de vacht (en daarmee ook een beetje het schaap dat de vacht droeg) steeds beter kennen, naarmate je er vaker op zit en je met je handen door de haren gaat. Dan weet je precies waar de lokken langer of korter zijn en waar de krulletjes zitten. Waar de lokken wat grover zijn en waar zachter. Ook de vele kleurschakeringen zijn steeds weer mooi. De poes is er ook blij mee. Het synthetisch vachtje dat ik hiervoor gebruikte, gaat naar de kringloop.

Marlies
3 jaar geleden

Ontzettend blij met een prachtige vacht van Suzanne! Mooie kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt. Helemaal leuk om op de site te kunnen zien wie ‘mijn’ vacht gedragen heeft. De vacht is in het echt nog mooier dan op de foto. Ik kan Suzieswol echt aanraden als je op zoek bent naar een diervriendelijke schapenvacht voor in huis!

Whitney Stephens
3 jaar geleden

The rug I received is so beautiful and well made. I love the work that Suzie does! It's incredible to have something so beautiful, useful, and animal friendly. I ordered fro. The US and she was very helpful with my ordering process respo ding very quickly to all my questions and so very kind. I highly recommend ordering.

T. R
een jaar geleden

Geweldig moie wol

Alina van’t Zand
4 maanden geleden

Hoi Suzie, zo blij met mijn eerste diervriendelijke Schoonebeker schapenvacht dat ik nog dezelfde avond een tweede heb besteld! Erg mooi!!
Er gaat in de toekomst zeker nog een grote vacht komen!
Dankjewel!

Suzi
2 maanden geleden

Blij met m’n diervriendelijke vachtje! Zo mooi, de kat is er ook blij mee 😀 Heb eerst een bruin/witte besteld en m’n tweede bestelling is onderweg, een witte. Vlak na elkaar! Dank je wel dat je goed voor de diertjes zorgt en hun welzijn op de eerste plaats zet. Nog een dank je wel, deze voor alle inspanning, het maken van zo’n kleedje is toch een hele klus lijkt me, maar ben blij dat ik je gevonden heb en waardeer het werk dat je doet ❤️